Alagoz Hukuk

Enerji Hukuku

Alagöz Hukuk

Enerji Hukuku

  • Ruhsatlandırma süreçlerinde EPDK, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, MTA gibi kurumlardan gerekli izinlerin alınması sürecinde hukuki destek verilmektedir. Bu, yeni bir proje başlatmak isteyen şirketler için oldukça önemli bir hizmettir.
  • Haksız yere uygulanan idari yaptırımların iptali ve kaldırılması için yasal yollara başvurmak.
  • Özelleştirme ihalelerinde enerji sektöründeki şirketlere hukuki danışmanlık ve değerlendirme raporu hazırlama hizmetleri.
  • Hukuki Değerlendirme (Due Diligence), Potansiyel yatırım alanlarının hukuki riskleri değerlendirilerek, şirketlere güvenli yatırım kararları vermeleri konusunda yardımcı olunmaktadır.
  • Sözleşme Hazırlama ve İnceleme, Proje sözleşmeleri, iş birliği anlaşmaları gibi çeşitli hukuki belgelerin hazırlanması ve incelenmesi.
  • Enerji sektöründe ortaya çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta (örneğin, sözleşme ihlali, komşu hakları vb.) hukuki destek hizmetleri.
  • Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlere genel hukuki danışmanlık hizmetleri, enerji ve doğal kaynaklar hukukundaki mevzuat takibi.

Bize Her Zaman Güvenebilirsiniz

Gelişmeye ve büyümeye odaklanmanızı sağlayacak güvenilir ve etkili çözümler sunuyoruz.
Deneyimimizle, karmaşık hukuki ihtiyaçlarınıza özel ve verimli çözümler sunuyoruz.
Bizimle İletişime Geçin

Tüm sorunlarınıza çözüm olabiliriz.

Hukuki destek veya danışmanlık için bize ulaşabilirsiniz. Sizin için en uygun çözümleri sunmak ve tüm hukuki süreçlerinizde yanınızda olmak için buradayız. İster bireysel ister kurumsal olsun, karşılaştığınız her türlü hukuki sorunda uzman kadromuzla size en doğru yönlendirmeleri yapmaya hazırız. Sorularınızı yanıtlamak ve ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap vermek amacıyla, size özveriyle destek sunuyoruz. Bize güvenin, sizinle birlikte en iyi sonucu elde etmek için çalışalım.